Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram, crm rendszer


Kártyás fizetés szolgáltatója
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
Elfogadott kártyák
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
 
Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer a Google+-on
Ügyvitel.Net
a Google+-on
Pénztárgép kezelése

Áttekintés

Kiknek kell pénztárgépet használni?

Általánosságban elmondható, hogy pénztárgépet használnia kell minden olyan kiskereskedelmi értékesítéssel foglalkozó vállalkozásnak, akik az értékesítés során a vevőnek valamilyen ok miatt nem tudnak számlát adni. Ilyen ok lehet például a vevő számlázási adatainak hiánya. Ez esetben a pénztárgép készíti el a vásárlás adatait tartalmazó nyugtát, mely csak a kibocsátó és az eladott termékek adatait tartalmazza.

A nyugta kibocsátása azonban csak egy része a teljes ügyviteli folyamatnak, hiszen a pénztárgép nem kezeli a raktárkészletet, nem készít sem számlát, sem szállítólevelet és az értékesítési statisztikákat sem tudja megmutatni. Ezek nem hiányosságok, nem is feladata a pénztárgépnek a teljes pénzügyi-készletezési folyamat kezelése. E célra legjobban egy számlázó és raktárprogram felel meg, melyet akár össze is lehet kapcsolni a pénztárgéppel, így nem kell az adatokat kétszer rögzíteni.

Ha felkeltettük érdeklődését, bátran töltse le az Ügyvitel.Net Készlet Optimum számlázó- és raktárprogram demóváltozatát, írjon emailt, vagy hívjon minket elérhetőségeinken a részletekért, illetve további felvilágosításért. 

Az Ügyvitel.Net Készlet Optimum és a pénztárgép összekapcsolása

Egy kiskereskedelmi értékesítés során az eladott tételek adatait beütik a pénztárgépbe és elkészül a nyugta. Azonban ez nem csökkenti az eladott termékek raktárkészleteit és az értékesítési statisztikákban sem kerül bele. Ezért érdemes olyan pénztárgépet használni, mely egyszerűen összeköthető az Ügyvitel.Net Készlet Optimum számlázó-, raktárprogram és CRM rendszerrel. A kapcsolat beállítása után minden a pénztárgépen elkészült nyugta bekerül automatikusan a számlázóprogram megfelelő listájába, ahonnan egyszerűen készíthető a nyugtából számla, vagy egyszerűsített számla és a szükséges kimutatások is lekérdezhetők. Mindemellett nem kell egy új terméket több helyen is rögzítenie hiszen a számlázóprogram az új adatokat átküldi pénztárgépbe.

Pénztárgép-kapcsolat beállítása

1. Az erre alkalmas pénztárgépet össze kell kapcsolni az Ügyvitel.Net Készlet Optimum számlázó-, raktárprogram és CRM rendszert futtató számítógéppel, majd a kapcsolatot aktívra állítani a programban.

2. A beállítások/ cégfüggő beállítások/ pénztárgép menüpontban lehet paraméterezni a kapcsolat adatait.

3. Létre kell hozni a kasszákat és a pénztárosokat - mindkét elemből van rögzítve a rendszerben, de tetszőlegesen lehet bővíteni további kasszákkal és pénztárosokkal a számlázóprogramot.

4. Össze kell párosítani a pénztárgépben kezelt gyűjtőket a számlázóprogam áfa-kulcsaival (az import gomb megnyomásával a számlázóprogram beolvassa a pénztárgépben tárolt gyűjtőket).

5. A beállítások/ gépfüggő beállítások/ pénztárgép menüpontban lehet paraméterezni a raktárprogram és a pénztárgép fizikai kapcsolatának adatait.

Pénztárgép kezelése a számlázóprogram­ban Kassza beállitása a számlázóprogram­ban Pénztáros beállítása a számlázóprogram­ban Pénztárgép-gyűjtők beállítása a számlázóprogram­ban Pénztárgép beállításai a számlázóprogram­ban

Pénztárgép-kapcsolat használata

1. Az Ügyvitel.Net Készlet Optimum számlázó-, raktárprogram és CRM rendszer által kezelt termékek listáját az összekapcsolás és paraméterezés után gombnyomásra szinkronizálja a program a pénztárgéppel (a termék módosítások már automatikusan történnek).

2. Az eladni kívánt terméket be kell ütni a pénztárgépbe (vagy vonalkódolvasóval beolvasni).

3. A vásárlás végén a nyugta zárása után az elkészült nyugta adatai automatikusan átkerülnek a számlázóprogram nyugtalistájába, változtatja a raktárkészletet. Az így átvett nyugtákból egyszerűen készíthető a számla, vagy egyszerűsített számla.

Nyugtából számla

1. A számlázóprogram nyugtalista menüpontjában alapértelmezetten az aktuális napon kiállított nyugták fejlécei láthatók, melyekből jobb kattintással gyorsan kiállítható a számla, vagy az egyszerűsített számla.

Pénztárgépből átvett nyugták listája a számlázóprogram­ban Pénztárgépes nyugtából egyszerűsített számla készítése a számlázóprogram­ban Pénztárgépes nyugtából egyszerűsített számla a számlázóprogram­ban Pénztárgépes nyugtából számla készítése a számlázóprogram­ban Pénztárgépes nyugtából számla a számlázóprogram­ban

Pénztárgép-ajánlat

Az Ügyvitel.Net Kft. az Ügyvitel.Net Készlet Optimum számlázó-, raktárprogram és CRM rendszerhez a Micra Eco Prof pénztárgépet ajánlja.

A Micra pénztárgépek kiváló minőségű elemekből készülnek, betartva a minőség-ellenőrzés által előírt normákat, és természetesen minden gyári folyamatot az ISO 9001 alapján ellenőriznek. A MICRA Eco pénztárgépek használói tökéletesen biztosak lehetnek abban, hogy a termék teljesen megbízható - hiszen a gyártó cég Lengyelországban már tizenkét éve vezető a pénztárgép gyártásban. Magyarország több pontján létesült MICRA szervizhálózat pedig a vásárlók minden igényét kielégíti, a szükséges papírok kitöltésétől a garanciális karbantartásig.

Az Ügyvitel.Net által ajánlott Micra Eco Prof pénztárgép főbb paraméterei

 

Micra Eco Prof pénztárgép a számlázóprogramhoz

 

Micra Eco Prof pénztárgép a számlázóprogramhoz

 

Forgalmazási engedély érvényességi időtartama: 2011.09.12.-2014.06.30.

Gyűjtős és vonalkódos értékesítés.

- Csak a pénztárgép belső memóriájának használata, maximum 8179 PLU kezelése.

- Vonalkód olvasó, mérleg, külső vevőkijelző, pénztárgép fiók csatlakoztatási lehetőség

- Kompatibilitás- PC -től teljesen függetlenül használható.

 
A pénztárgép minden tekintetben kielégíti az APEH nyugtaadási kötelezettségére vonatkozó előírásait. Az eszközt a kereskedelmi gyakorlatnak megfelelő programmal látta el a gyártó, a szokásos, általánosan használatos műveleteken és funkción kívül számos magas szintű funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a pénztáros mindennapos tevékenységét.

A pénztárgép rendelkezik akkumulátorral, melynek révén áramkimaradás esetén is használható a készülék.

A készülék ergonomikus kialakítású burkolattal rendelkezik, illetve minőségi alkatrészekből épül fel, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot és megbízható működést.

A berendezésre a forgalmazó teljes körűen 1 év garanciát vállal. Amennyiben a pénztárgép dobozában lévő, 3 év garanciáról szóló nyilatkozatot kitölti és visszaküldi cégünkhöz, és a nyilatkozatban foglaltak szerint a MICRA – Metripond Kft. által forgalmazott papírszalagot használja, garancia 3 évre módosul, melyben 1 év teljes körű, –illetve 2 év gyártói alkatrész garancia van benne (tehát a második és a harmadik évben a hibás alkatrész cseréjének munkadíja nem ingyenes).

 
A pénztárgép általános leírása:
• Gyors és csendes hőnyomtatóval rendelkezik

• Könnyű kezelhetőség a kétsoros, alfanumerikus pénztáros oldali kijelzőnek köszönhetően (2 sor x 24 karakter)

• A pénztárgép által készített nyugták mind mennyiségileg, mind minőségileg kielégítenek minden követelményt mind az eladási műveletekkel szemben, mind pedig a pénztárgépet használók munkájának adminisztrálásával,ellenőrzésével szemben

• Alfanumerikus billentyűzet, mely könnyen használható mind eladási műveletek elvégzésére, mind egyébműveletekre, a billentyűk multifunkciós tulajdonsága révén

• A tápellátás történhet hálózati feszültségről, vagy áramszünet esetén, néhány órán keresztül a beépítettakkumulátorról (ezen időtartam nagyban függ a nyomtató használatának gyakoriságától)

• Lehetőség van mérleghez, PC –hez, pénztárgép fiókhoz, külső kijelzőhöz, vagy külső kijelzőhöz és mérleghez egyidejűleg történő csatlakoztatásra

• Lehetőség van vonalkód olvasóval történő eladásra

• Lehetőség van csatolt árucikkek értékesítésére, illetve göngyöleg visszavételére

• Eurós átállás szabályzat szerinti ellátása (forint mód, vegyes üzemmód, hivatalos euró mód)

• Megadhatóak dátumhoz kötött ÁFA körök, az új előírásoknak megfelelően

• Lehetőség van százalékos, illetve összeggel megadott felárat, kedvezményt adni tételre, illetve nyugtára

• Lehetőség van adott gyűjtőhöz tartozó értékesítések felárának, engedményének tiltására (pl. AJT –s termékek esetén)

• Lehetőség van maximális ár definiálására árucikkgyűjtő, illetve nyugta esetén, a hibás beütések elkerülésénekérdekében

• Lehetőség van mind az utolsó árucikk, mind bármely árucikk azonnal sztornózására nyitott nyugta esetén

• 3 fizetőeszköz plusz a készpénz áll rendelkezésünkre eladáskor (a hitel, a kártya és a csekk megváltoztatható)

• Nyolc definiálható valuta, köztük €

Micra Eco Prof 4v ajánlati ára: 110.250 Ft + Áfa

További információk

A pénztárgép használatát előíró rendelkezésekről további információt a NAV oldalán találhat ide kattintva.

Minden jog fenntartva 2017. Ügyvitel.Net Kft.