Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram, crm rendszer


Kártyás fizetés szolgáltatója
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
Elfogadott kártyák
Az Ügyvitel.Net számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer megvásárolható bankkártyával
 
Ügyvitel.Net ügyvitel - számlázóprogram, raktárprogram és crm rendszer a Google+-on
Ügyvitel.Net
a Google+-on

Etikettnyomtatók

 

Az alábbi ajánlatok között szereplő termék közül számos darabot már jelenlegi partnereink is használnak, ezért biztosan tudjuk és van tapasztalatunk arról, hogy ezek az eszközök megfelelően és stabilan működnek hosszú távon is.

 

Zebra GC420t etikettnyomtató
 

A Zebra GC420t tökéletes megoldást nyújt azoknak, akiknél a napi nyomtatási igény átlagosan 1.000-3.000 címke. Az eszköz kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. A címke illetve a festékszalag kicserélése pillanatok alatt könnyedén elvégezhető. A printer hőérzékeny direkt termál címkére nyomtat, de megfelelő festékszalag behelyezésével papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen használható. A GC420 széria kompakt, helytakarékos kialakítással erős, 32-bites processzort foglal magában a gyors nyomtatási teljesítményért, nagyobb memóriával rendelkezik több grafika tárolása érdekében, hosszabb címkeformátumokat fogad el és gyorsabb média feldolgozást tesz lehetővel egészen 104 mm-ig, valamint a médiakezelés további egy opcionálisan választható címkeleválasztóval bővült.

Alapkiépítésben párhuzamos (LPT), USB és RS232 (soros) interfésszel rendelkezik, de mellette opcionálisan választható külső ZebraNet 10/100 printserver (ethernet), így a GC420 nyomtató rugalmasan összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel.

Ehhez a modellhez is elérhető a ZebraLink, amely meghibásodás vagy kellékanyag kifogyás esetén e-mail-t küld az üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtató felett.

Felhasználási területe széleskörű: az irodai alkalmazástól a gyógyszeriparon keresztül a logisztikáig, számos helyen hasznosítható. Ez a kis méretű, csendes és jó ár/érték arányú nyomtató méltán nyerte el számos felhasználó elégedettségét. 

82 900 Ft
Méret: 201 * 173 * 239 mm
Használható médiák: Thermal papír, normál papír, műanyag és textil
Napi terhelhetőség: 1000 - 3000 cimke/nap
Nyomtatási felbontás: 203 dpi (8 dot)
Nyomtatási szélesség: max. 104 mm
Nyomtatási hosszúság: max. 990 mm
Nyomtatási sebesség: max. 102 mm/sec
Programozási nyelv: EPL2, ZBI 2.0, ZPL II
Interfész: USB, RS232/Soros, LPT/Parallel
Garancia: Címkenyomtatóra 1 év, nyomtatófejre 6 hónap.
A fejgarancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Nyomtatási mód: Thermal transfer és Direct thermal
Fizikai jellemzői: Súly: 1,5 kg; Működési hőmérséklet: 5-41 °C; Címkeérzékelő pozíciója: Rögzített
Médiaszenzor: Reflektív és Transzmisszív
Címke jellemzői: Címke szélesség: 25,4 - 108 mm 
Címke magassága direct thermal módban: 9,6 - 990 mm
Címke magassága thermal transfer módban: 9,6 - 990 mm
Címke vastagsága: 0,08 - 0,18 mm 
Címke tekercs belső magátmérője: 25 mm, 40 mm 
Maximális tekercs átmérő: 127 mm 
Festékszalag jellemzői: Fej típusa: FLAT 
Festékszalag típus(ok): WAX, RESIN, WAX/RESIN 
Festékszalag szélesség: 33 - 110 mm 
Festékszalag maximális hossz: 74 méter 
Festékszalag külső átmérő: 34 mm 
Festékszalag tekercselés: külső (out) 
Festékszalag cséve belső átmérője: 12,7 mm (1/2 col) 
Festékszalag cséve szélesség: 110 mm 
Festékszalag rendezése: 
Memória: SDRam alapkiépítésben: 8 MB; Flash alapkiépítésben: 8 MB
Szoftveres vezérlés: - A hozzáadott Zebra Designer (magyar nyelvű) programban megtervezhető a nyomtatásra kerülő címke. Használhatóak szövegmezők, képek, és vonalkódok, melyeket a printer egy színben (kellékanyag függő, de általánosan feketében) nyomtat. Lehetőség van az elkészült tervek mentésére és közvetlen nyomtatására is a programból.
- A printer a vonalkódtechnikában széles körben elterjedt EPL nyomtatási nyelven vezérelhető, így használata az egyedi, saját célra fejlesztett alkalmazásokba is beépíthető, vagy már más, meglévő EPL nyelvű vonalkód nyomtató helyére is program változtatás nélkül betehető.
- A nyomtatóhoz Windows drivert is mellékelnek, melynek segítségével különböző Windows programokból (Win95, 98, ME, NT v.4.0, 2000, XP, Vista) is indítható nyomtatás.
- Opcionálisan vásárolható az alap Zebra Designer programon bővített verziója, a Zebra Designer PRO, mely adatbázis kezelésre is alkalmas magyar nyelvű címketervező és nyomtató szoftver.
Támogatott kódtípusok: - 1 Dimenziós: Code 39; Code 128 A/B/C; UCC/EAN-128; Code 93; Codabar; Interleaved 2 of 5; UPC-A; UPC-E; UPC-A és UPC-E 2, UPC-E 5; EAN-13; EAN-8; Postnet; Japanese Postnet; Plessey; Germ
- 2 Dimenziós: MaxiCode; PDF417; MicroPDF417; MacroPDF417; Data Matrix;
Csomag tartalma: Zebra GC420t címkenyomtató
+ Zebra Designer LITE szoftver
+ 1 tekercs címke
+ USB kábel
Felhasználási területek: Egészségügy: betegek azonosítása, minták felcímkézése, receptek nyomtatása valamint egyéb kórházi és laboratóriumi feladatok; Kereskedelem: termékek vonalkódos címkéinek, vagy rövid ismertetőinek nyomtatása, árazás, polccímkézés, utalványok és számlák nyomtatása; Szállítmányozás, csomagküldés: raktározási és vonalkódos leltárcímkék használata a munka pontosabbá és gyorsabbá tételére; Utazás, vendéglátás: beszállókártyák, csomagjelölő címkék, belépőjegyek, éttermi címkék és számlák, valamint fogadási szelvények nyomtatására

 

A honlapon feltüntetett eszközök tájékoztató jellegű ajánlatnak minősülnek.

Az eszközök, valamint az árak a raktári készletek, és az árfolyam-mozgások függvényében változhatnak.

Aktuális készleteinkről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

Megredeléshez vagy további információért vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 411 4445-ös telefonszámon, vagy bármely további elérhetőségünkön.

 

Eszközeink átalánydíjas szolgáltatással vagy anélkül is rendelhetők.

Az eszközök szállítását rövid határidővel vállaljuk.

 

További eszközeink:

Minden jog fenntartva 2017. Ügyvitel.Net Kft.